Nina B. pähkinänkuoressa:

Hei ja tervetuloa minun sivuilleni! 
Olen Nina Leppälä (os. Bürstenbinder) – elämää kaikkeudessaan ja kokonaisuudessaan rakastava omaa tietään kulkeva nainen, joka on syntynyt Saksassa ja asunut Suomessa vuodesta 2008.

Vaikka olen aina ollut monipuolisesti luova ihminen ja olen koko elämäni rakastanut värejä, pintoja ja eri materiaalien tuntoa, maalaaminen nousi ykköspaikalle vasta muutamia vuosia sitten.

Nykypäivänä maalaaminen ja väreillä leikkiminen on minulle tarve, tunnen sen kehossa ja sielussa kun on ollut liian vähän aikaa luoviin hetkiin. Minusta prosessi, jolloin maalaus syntyy, voi olla välillä kevyt, inspiroiva ja miellyttävä, välillä rankkaa ja hautomisvaiheessa välillä jopa vaikea kestää.

Joku on joskus kutsunut maalaamista ”meditaatioksi siveltimellä”. Minulle se on hetki, jolloin tunnen yhteyttä elämän energioihin, omaan ytimeen ja siihen paikkaan meissä, 
mihin pääsee vain sydämellä.

Taideteoksissani, samoin kuin elämässäni, tykkään leikkimielisesti yhdistää asioita ja materiaaleja ’epäkonventionaalisella’ tavalla, lisätä maalaukseen jotain odottamatonta, jotain, joka tuo tiettyjä lisäulottuvuuksia, jotain, joka menee pintaa syvemmälle.

Yksi minulle tärkeä ominaisuus on, ettei minua pysty lokeroimaan tiettyihin kaavoihin…
Tykkään siis olla hieman ’outo’ ja omaperäinen – hyvällä tavalla tietenkin ; )